Inget VM för Zlatan?

zlatan+bethard

Kommer FIFA´s regelverk sätta käppar framför benen på Zlatan i VM.

Zlatan har väldigt kryptiskt hintat om att han vill återvända till VM i Ryssland 2018. Men han riskerar att stoppas eftersom han nyligen signat med ett välkänt bettingbolag vid namn Bethard. Ibrahimović stoltserar på reklamer för bolaget tillsammans med Dragomir Mrsic.

Zlatan till VM i Ryssland 2018 kan stoppas

Om Ibrahimović skulle vilja återvända för att spela VM i Ryssland så kan han kommas att stoppas. Enligt FIFA’s regelverk kapitel fyra, regel 25 står det att personer bundna till de etiska reglerna är: ”förbjudna att äga andelar, aktivt eller passivt, i bolag, koncerner, organisationer och så vidare som marknadsför, tillhandahåller eller arrangerar sådana event eller transaktioner (vadslagning, gambling, lotterier eller liknande)”. Så om Zlatan väl bestämmer sig för att återvända till landslaget och VM kan han bli stoppad i dörren. Inget är dock klart om han kommer att stoppas eller återvända, det är bara tiden och han själv som kan avgöra.

LA Galaxy

Ibrahimović signerade för LA Galaxy tidigare i år och samtidigt så blev det klart att han skrev på för ett svenskt bettingbolag vid namn Bethard. Där kommer han tillsammans med Dragomir Mrsic vara frontfigur för all marknadsföring som bolaget gör. Zlatan gjorde en dundersuccé i sin första match i de nya färgerna när han gjorde två mål, ett av dem var ett drömmål som bara Zlatan kan göra och det andra målet kom i övertid när de slog rivalerna LAFC med 4-3. Ingen dålig debut för den 37-årige fotbollslegenden.

Här kan ni se videon som lanserades när det blev klart att Zlatan signerade för Bethard. En riktigt bra och rolig reklamfilm om vi får säga det själva.