Matcherna och alla TV-tider

Fotbollsvärldsmästerskapet i Ryssland 2018 pågår mellan datumen 14 juni till 15 juli där det skall spelas 64 fotbollsmatcher. Den första matchen i VM-turneringen spelas den 14 juni där värdnationen Ryssland startar med att spela mot Saudiarabien. Den sista matchen i VM spelas den 15 juli där en världsmästare skall utses. Alla matcher kommer du kunna se på SVT1, SVT2, TV4, TV4 Play, CMore streamingtjänst och alla de olika C More-kanalerna. Här hittar du alla VM sändningstider, statistik inför matcherna, de bästa oddsen samt alla liveodds.

TV-tider, statistik och odds

Här kan du få information om samtliga matcher med TV-tider för hela fotbolls-VM 2018. Vi håller dig uppdaterad med alla sändningstider och VM-kanaler för att du inte ska missa en enda fotbollsmatch. Alla matcherna är distribuerade lika mellan SVT och TV4/C More och detta gör att om du inte har C More hemma är det högtid att du skaffar dig det inför VM för att du inte ska missa någon spännande VM-kamp.

VM-tablån kan ändras under spelens gång om något oförutsett inträffar. Mest troligt är det TV-tiden som ändras och inte datumet, däremot har matchdatum ändrats i VM-historien tidigare så det är inte helt osannolikt att det händer igen.

Alla sändningstider är tiden för avspark, vill du följa VM-uppsnack får du slå på kanalen tidigare för att inte missa vad experterna, tidigare fotbollsproffs och andra tyckare har att säga i VM-studion.

För att få ännu mer information inför matchstart kan du klicka dig vidare in på alla matcher för att få tillgång till live odds och aktuell matchinfo som laguppställning till exempel. För dig som gillar att betta på VM kan du jämföra lagen head-to-head med statistik från tidigare VM-turneringar. Genom att nyttja vår detaljerade matchinformation kommer du kunna få fördelar när du spelar på VM odds eller kommer kunna briljera i TV-soffan bland nära och kära för att du besitter kunskapen.

Matcherna direkt i din kalender

Du kommer inom kort kunna synkronisera sändningstiderna för alla matcherna med din kalender så du inte missar något. Den nedladdningsbara världsmästerskapskalendern kommer du kunna öppna upp med Excel. För dig som vill synkronisera matchkalendern med alla tv tider kommer du kunna göra det med Google Kalender, iOS (Apple) och Outlook. Skulle det vara så att du behöver synkronisera den med någon annan programvara är det bara skicka ett mejl till oss så kommer vi hjälpa dig.

Tidsskillnad i fotbollsvm 2018

Det är en tidsskillnad mellan Sverige och Ryssland och det är till och med tidsskillnad mellan de olika VM-städerna. De olika tidszonerna gör att matcherna har lite annorlunda matchtider än vad vi européer är vana vid. Däremot påverkas vi svenska fans som är boende i Europa inte jättemycket över tidsskillnaden.

De olika tidsskillnaderna i VM 2018

  • Kaliningrad: Ingen tidskillnad
  • Moskva: 1 timme
  • Sankt Petersburg: 1 timme
  • Kazan: 1 timme
  • Nizjnij Novgorod: 1 timme
  • Volgograd: 1 timme
  • Saransk: 1 timme
  • Rostov-na-Donu: 1 timme
  • Sotji: 1 timme