Cristiano Ronaldo har gjort mål i nio raka matcher

Det var ett spännande möte häromdagen när PSG ställdes mot Real Madrid i Champions League och många hade väl förväntningarna på att PSG skulle kunna leverera en vinst mot Real. Senast vann ju Real Madrid med 3-1 och nu var det väl dags för sidbyte på resultatsidan – så blev det dock inte.

Real Madrid var hetare än PSG

Trots att stämningen på arenan var het lyckades inte fansen jaga fart på sitt PSG tillräckligt.

Istället var det Ronaldo som satte första målet i 51:a minuten.

PSG lyckades kvittera genom Cavani vid 70 minuter men tio minuter senare satte Casemiro 2-1 till Real och därefter var det egentligen aldrig i närheten av någon kvittering för PSG.

Båda lagen hade två gula kort men Veratti i PSG tjafsade i onödan med domaren i 66:e minuten och fick ett ytterligare gult kort och fick gå av planen.

Formen på PSG kan ju diskuteras. I och för sig har dom Neymar skadad i foten, något som han ådrog sig vid mötet med Marseille i slutet på februari men det syntes på spelet att det också var klasskillnad på planen.

Cristiano Ronaldo är verkligt het på planen och har med denna match faktiskt gjort mål i nio raka matcher, vilket också är ett tangerat rekord i Champions League sammanhang.

Första matchen för Portugal i VM går mot Spanien

Det blir spännande att se vilken energi denna fantastiska fotbollsspelare kan ge det portugisiska landslaget när dom premiärspelar i VM. Första matchen går mot Spanien den 15 juni och då får Ronaldo tillfälle att möta sina klubbkamrater i vad vi tror en väldigt spännande match. Båda dom lagen är ju väldigt bra och det är svårt att tippa hur det kan gå. Grupp B består av Portugal, Spanien, Marocko och Iran och toppmötet är såklart mellan Portugal och Spanien.