Zlatan Ibrahimovic kommer till VM

Zlatan Ibrahimovic besöker den amerikanska talkshowen Jimmy Kimmel

Zlatan hit, Zlatan dit och ännu mer Zlatan här. Vi och hela media-Sverige har haft en rejäl bevakning på Zlatan de senaste veckorna vilket inte är konstigt med tanke på rubrikerna han har skapat. Först valde att han gå in som delägare i ett bettingbolag, sedan valde han att bryta med Manchester United och efter det valde att han att flytta till USA för att representera LA Galaxy. Den senaste tiden har allt handlat om hans intåg i USA, bettingbolaget samt hans vara eller icke vara i VM 2018.

Ibrahimovic säger att han kommer till VM i en intervju med Jimmy Kimmel

Den amerikanska talkshow värden Jimmy Kimmel som bedriver en av dem mest populära tv-programmen i världen från Hollywood, USA hade igår Zlatan på besök. Jimmy Kimmel har haft hundratals intervjuer med kända personer där de flesta alltid är extremt avslappnade och roliga. Fallet var inte annorlunda med Ibrahimovic, snarare var det kanske en av dem bästa och roligaste intervjuerna vi någonsin har sett. Värt att tillägga är att vi inte sett alla och därför bli vårt uttalande väldigt subjektivt.

Zlatan var som vanligt självsäker där han levererade det ena citatet efter det andra utan en gnutta ödmjukhet men alltid med sitt charmiga leende vilket alltid gör att Zlatan framställs som en skön person istället för en dryg person.

I slutskedet av intervjun säger Super Ibra att han kommer komma till VM i Ryssland. Kimmel frågar honom om han kommer dit som spelare eller som åskådare där super svensken svarar med att han inte kan säga det eftersom då kommer han bli hängd. När han säger detta känns det som att han har något lurt på gång. Frågan vi ställer oss och frågan vi ställt oss i alla de senaste artiklarna är om han kommer till VM. Vi tror han kommer till VM, vi står fast vi det. Sedan om det är ett önsketänkande, det får tiden utvisa.

Se hela avsnittet med Zlatan och Jimmy Kimmel

Titta på hela avsnittet och avgör själva vad ni tror. Dela gärna er åsikt med oss!