Skyhöga chanser att Zlatan spelar VM

Kör Zlatan med ett mediatrick, hur stora är chanserna egentligen.

Zlatan Ibrahimovic fortsätter med sin charmoffensiv där han säger på Twitter att hans chanser att delta i VM 2018 är skyhöga. Den stora frågan är om Zlatan bara marknadsför sig själv eller om han på riktigt vill följa med det svenska herrlandslaget till Ryssland. Om fallet skulle vara så att han vill avsluta sin internationella karriär med ett VM hade det var en fantastiskt nyhet för Sverige! 

The chance of me playing in the World cup is skyhöga

Zlatan är Zlatan där han alltid kommer med fantastiska uttalande som alltid berör. Den senaste månaderna har Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna öppnat upp dörren för återvändo i svenska landslaget efter två års frånvaro. Gällande pågen från Malmö vet man aldrig om han är seriös eller inte. Säger han enbart detta för att hålla intresset uppe? Eller vill han verkligen spela VM? Svaren är nog ja på både frågorna.

Orden som haglat hela tiden är att om Zlatan vill spela kommer han spela och det brukar ju som bekant alltid bli som Zlatan själv har tänkt sig, det känns ju inte som att fallet kommer bli något annat denna gång. Janne Andersson måste hålla masken för media men visst skulle han hoppa en och två gånger om Zlatan bestämmer sig för att han ska vara med i VM. Vilken förstärkning det hade varit offensivt!

Zlatan till VM är ett svenskt drömscenario

Vi har varit inne på det i tidigare texter och vi kommer fortsätta att skriva om det tills ett definitivt besked kommer. Ibrahimović är en av världens bästa anfallare fortfarande och han skulle vara ett tillskott till vilket landslag som helst. Därför känns det mer än självklart att ta med honom till VM om det skulle var så att han är tillgänglig. Det känns snudd på omöjligt att inte ta med honom.