Pidde P lanserar hemlig VM låt

Pidde P VM låt Sverige VM Ryssland 2018

Pidde P lanserar en VM låt som är inspelad i hemlighet och är vad vi tycker en stark utmanare till den officiella VM låten. Bild från musikvideon.

Den skånska artisten Pidde P har nu släppt en ny VM låt som han spelat in i hemlighet och dessutom med fotbollsspelarnas barn.

Skicka papporna till Moskva

Så lyder budskapet i låten och vi måste säga att det är en rolig produktion och bra fart i låten. Bra med svensk känsla, roliga inlägg med motståndare och en verkligt ”lätt-trallad låt” med bra budskap. Stå upp stå upp för gul och blå och vi tror det är vad som kommer nynnas på när det gäller just VM fotbollen i sommar. Petter Hedwall som han också heter är väl lite av Skånes stolthet och vi tycker nog ”Bäst Hittills”. Extra roligt är det att det är spelarnas barn som förekommer i videon. Kolla själva här nere i klippet – vad tycker du?

Dom svenska spelarna blev lurade

Fruarna till spelarna hade gjort detta i hemlighet så det kom  som en riktig överraskning för spelarna när dom första gången blev presenterade låten vilket man kan se på Instagram kontot för herrlandslaget då låten framfördes.