Inget Camp Sweden under fotollsvm i Ryssland

Det blir inget CAMP SWEDEN i Ryssland. Däremot däremot kan du vara med på alla uppsamlingar .

Camp Sweden var en företeelse som grundades år 2006 av supportrar som hejade fram Sverige på olika platser runt om i världen. Det stora genombrottet kom under EM 2008 där flera svenska fotbollsfans satt upp ett campingläger strax utanför staden Innsbruck. Camp Sweden har sedan dess vuxit och vuxit och idag anses det som något du inte får missa om du beger dig ut i världen för att heja på Sverige.

Det finns ingen möjlighet att slå upp ett Camp Sweden under fotbolls VM 2018

Det har sedan en tid tillbaka stått klart att det inte kommer att kunna erbjudas ett Camp Sweden under Rysslands-VM eftersom avstånden är gigantiska samt att Ryssland inte erbjuder den möjligheten. Att det just inte blir ett Camp Sweden under världsmästerskapet är extremt tråkigt eftersom de svenska fotbollsfansen verkligen har visat omvärlden vilken stark supporterkultur vi har samt att vi alltid skapar glädje och kärlek istället för att skapa kaos och hat.

Supportrar som begivit sig ut i världen för att följa Sverige har alltid dragit sig till Camp Sweden, det är för att det finns likasinnade där samt att det är enormt roligt och glädjefullt att få tillhöra denna fantastiska ideala supporterförening.

Även fast det inte blir ett klassiskt Camp Sweden kommer alla de som är i Ryssland för att se Sverige spela kunna samlas innan matchstart på utvald plats för att tillsammans bege sig till matchen och även stötta landslaget!

Glöm inte bor att ansöka om FAN ID om du skall åka till Ryssland VM 2018

För dig som har tänkt att åka till Ryssland för att följa VM-turneringen på plats är det mer än viktigt att du införskaffar dig ett FAN ID. Om du inte gör det kommer du inte kunna besöka matcher samt att det kommer bli krångligare för dig att ta dig in och ut i landet. FAN ID fungerar som en visum identifikation samt att det ger dig fördelar på i de olika VM-städerna. Du kommer till exempel kunna åka lokaltrafik gratis, ta del av gratis internet och mycket annat.