Hitta favoritlåtarna till VM med oss på Spotify

Spotify VM spellistor

Hos vmguide.se på Spotify hittar du spellistor med klassiska fotbollslåtar för rätt uppladdning.

Nu kan du enkelt skapa rätt stämning inför och under VM i Ryssland 2018. Följ oss på Spotify och ta del av våra spellistor, allt från pepp till klassiska favoriter inom fotboll och nu har vi även skapat ”Fansens favoriter” där du själv kan lägga in just dina favoriter.


Spellistor inför VM hittar du enkelt hos vmguide.se

Vi har satt ihop några spellistor med kända låtar, pepp låtar och såklart även en taco-mix.

Du hittar oss på Spotify om du söker efter vmguide. Följ oss gärna så blir vi extra peppade att skapa extra bra innehåll just för dig!

Här nedan är en direktlänk till oss på Spotify:

vmguide.se på Spotify

Några av våra spellistor du kan hitta på Spotify

Ja visst är det så, när det är dags för match vill man ladda på rätt sätt och lyssna på dom där låtarna som man kanske glömt eller har en tanke om vad det var men vi har redan tänkt på det och ger dig här några listor som kan vara intressanta att följa för att inte missa dom klassiska fotbollslåtarna. Vi lägger till nya listor så snart vi kan.

Peppen

Den givna listan för att ladda upp inför vilken match som helst, här hittar du sköna favoriter och klassiker i en salig blandning, nåt för alla kan man säga

Taco-mix

Perfekt mix av låtar när du preppar Anders Svensson’s taco recept till kvällen, här är en skön blandning som gör att du får rätt känsla och taco’n smakar extra bra

Klassikerna

Vad vore en Spotify lista kring VM när inte klassikerna är med. Såklart hittar du Mera Mål från Markoolio, Gräver guld i USA, Vi ska till VM med flera. Börja träna och få rätta känslan redan nu!

Alla deltagande länders nationalsånger

Här kommer du hitta alla nationalsånger för respektive land. Varför inte träna på dom också så blir det extra stämning när nån blir riktigt imponerad. Den här listan är inte riktigt klar än men den är på gång.

Fansens favoriter

Den här listan är tänkt att ni ska bidra till. Skicka oss Spotify URL länken till din favoritlåt så lägger vi in den så fort vi bara hinner.

Listan är en delad lista så du behöver gå in och FÖLJA DEN i Spotify för att den ska komma upp i din egen spellista.

Här är länkar till spellistan:

Spotify url till spellistan Fansens Favoriter VM 2018 hittar du här 

och en spellistelänk här nedan:

När du går in och följer den spellistan kan du enkelt lägga till dina favoritlåtar i listan eftersom den finns i ditt bibliotek och då blir dom tillgängliga för alla som följer listan.

Vi får se hur det här går och en liten uppmaning är kanske att lägga till en eller några låtar men kanske inte ett helt album bara för man gillar artisten. Ja ni fattar säkert. Bra och sköna låtar som ger bästa peppen och som ni verkligen gillar.

Får du inte till det? Skicka oss din favoritlåt som en kommentar i facebook så ska vi lägga in den i spellistan.