FAN ID ett visum för att du skall kunna åka till Fotbolls VM 2018

Skaffa dig ett FAN-ID vilket är obligatoriskt så får du många fördelar under VM i Ryssland 2018.

Har du som tusentals andra svenskar planer på att åka till Fotbolls VM i Ryssland 2018? I så fall måste du ansöka om ett FAN-ID annars kommer du inte in på VM-arenorna eller inte ens in i landet. FAN-ID fungerar precis som ett visum.

Vad är ett FAN-ID?

Världsmästerskapen i Ryssland spelas från den 14 juni till den 15 juli. För att du skall kunna besöka Ryssland och heja fram det Svenska fotbollslandslaget behöver du införskaffa dig ett FAN ID. Förutom att FAN-ID fungerar som ett visum ger den dig möjligheten att använda all lokal trafik helt gratis vilket är fantastiskt bra med tanke på att VM-arenorna kan ligga en bit utanför själva staden.

För att ansöka om ett FAN-ID behöver du besöka https://www.fan-id.ru/. Här kan du även läsa på mer exakt vad som gäller för att ansöka om FAN-ID samt vilka fördelar du får med det.

Så gör du för att få ett Fan-ID till fotbolls-VM 2018 i Ryssland
  • Besök https://www.fan-id.ru/
  • Ta fram din biljett till fotbolls-VM 2018
  • Fyll i ”Ticket request/Self-registration code”
  • Fyll i personlig information som:
    – Nationalitet
    – Ladda upp ett foto på dig
    – Passuppgifter
    – Datum
    – Namn
    – Födelsedatum
  • Slutför registrering
  • Få bekräftelse på att din ansökan av ett Fan-ID blivit godkänd
  • Få ett kvitto på ditt Fan-ID till fotbolls-VM 2018
  • Klart! Du har nu fått ett Fan-ID till fotbolls-VM 2018 i Ryssland!

Få fördelar under fotbolls VM med FAN ID

Fördelen med att införskaffa dig ett FAN ID är att du kan åka ut och in i Ryssland utan några som helst bekymmer under fotbolls VM eftersom FAN ID fungerar precis som ett visum. Det kan vara ganska krångligt att få visum i Ryssland i vanliga fall. Därför är denna lösning som Ryssland och FIFA har tagit fram bra mycket bättre. Du kommer dessutom kunna ta dig fram i Ryssland mycket lättare i lokaltrafiken eftersom med ditt FAN ID åker du gratis. Detta är utmärkt med tanke på att arenorna kan ligga utanför staden och lokaltrafiken är anpassad efter VM och därför kommer du alltid kunna ta dig fram och tillbaka på bra tider.

För dig som är i slutskedet av tankarna att åka till Ryssland. Ansök om ett FAN ID redan idag!