Australien gör troligen inte om sin match med 31 mål i VM

Ja men det är sant, Australien har faktiskt världsrekordet i mål på en kvalmatch till VM. Det var mot Amerikanska Samoa år 2001 och resultatet blev hela 31-0. Räknar man på det blir det helt knasigt faktiskt, det blir ett mål var 3:e minut hela matchen. Det är maxtiden om man räknar på 90 minuter så en del mål måste ju ha kommit betydligt snabbare. I alla fall är det ett väldigt historiskt roligt målresultat.

Femte gången för Australien att delta i VM

Nu blir det femte gången för Australien att vara med på VM. Den bästa placeringen blev en åttondelsfinal i VM år 2006. Vi tror det blir svårt att återskapa det resultatet detta VM då man hamnat i en ganska svår grupp.

Grupp C blir en svårt nöt att knäcka

Ja här i grupp C behöver Australien en ordentlig nötknäckare för att ta sig vidare. Inte nog med att Frankrike huserar i gruppen utan även Danmark och Peru. Alla dessa lag är betydligt bättre rustade för att tampas om en plats i utslagsspelet. Australien kommer såklart att ha väldigt svårt att hävda sig här och tittar vi på oddsen ser det likadant ut. Nu ska vi inte räkna ut Australien direkt från denna grupp men det är en tuff plats att befinna sig på så i detta VM och i denna grupp kommer vi inte få se några höga 31-0, i alla fall inte till Australiens fördel.